Trimsalon

Binnen het pensionnetje is ook een trimsalon aanwezig genaamd Het Salonnetje.

Hier kunt u de vacht van uw huisdier laten verzorgen, maar wat houdt dit precies in?

Honden

Alle honden kunnen bij onsĀ  Veel mensen denken vaak dat is toch alleen voor honden met heel lang haar dat geknipt moet worden. Dit is verre van waar. Er zijn veel meer behandelingen dan alleen het knippen van de vacht. Zoals het ontwollen bijvoorbeeld van een herder of de labrador. Het plukken van de ruwharige vachten zoals border terriĆ«rs. Effileren bij de spaniĆ«lĀ  achtige vachten. En het scheren dit kan bij honden met lang maar ook met kort haar. Ook als je hond veelĀ  verhaart bijv. een kortharige jack russell kan hij geschoren worden en heeft u veel minder last van haren in huis.

Katten en konijnen

Voor katten en konijnen met lang haar vraagt dit vaak om goede voortdurende verzorging in de vorm van het borstelen/ kammen van de vacht. Heeft u hier zelf geen tijd voor of is er een andere reden dat u dit liever uit besteed dan kunt u hier voor een afspraak maken. Is uw Kat of konijn al een langere tijd niet voldoende voorzien van vacht verzorging en heeft hij of zij nu veel klitten of is het zelf vervilt dan kunnen we er voor zorgen dat uw dier geschoren word.

Voor meer informatie of een prijsopgave neem gerust contact op met een van onze gediplomeerde trimsters door te bellen naar: 06-21434920