Over ons

Beste klant,

Bij deze moet ik u helaas mededelen dat ik door de aanhoudende coronacrisis en door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt ben om dierenhotel ‘het Pensionnetje’ per 01 November 2020 te sluiten tot nader inzien.

Als u een reservering heeft gemaakt voor uw dier na 31 oktober 2020 moet ik u helaas teleurstellen dat deze reservering komt te vervallen.

Voor een trimbehandeling van uw hond of kat kunt u wel nog terecht bij trimsalon ‘het Salonnetje’.

Voor het maken van een trimafspraak kunt u contact op nemen met Silvia van den Bulk (gediplomeerd hondentrimster) op het telefoonnummer: 06-21434920.

Als u nog vragen heeft omtrent de sluiting gelieve te mailen naar info@hetpensionnetje.nl.

Met vriendelijke groet,

Jannet Markus

Welkom op de website van het meest duurzame honden/kattenpension van Nederland.

“Het pensionnetje”

Dierenhotel “Het pensionnetje” is in 2003 opgericht door Jannet Markus. Het bedrijf is begonnen met 8 hondenkennels met 1 buitenspeelplaats en 12 kattenverblijven met buitenverblijf.

Na 3 jaar is er ook een dagopvang (crèche) voor de honden gerealiseerd, dit mede doordat er veel vraag was om de hond ’s ochtends vroeg te brengen en dezelfde dag ’s avonds weer op te halen. Deze dagopvang bestaat uit 5 kennels en met de bouw van deze dagopvang is er ook een extra buitenspeelplaats bij gekomen.

Vanaf 2009 zijn wij nogmaals uitgebreid met 24 hondenkennels en 2 extra grote buitenspeelplaatsen.

Na het uitbreiden hebben we ons gericht op het verduurzamen van het pension. Anno 2016 hebben wij 54 zonnepanelen die voor onze stroom zorgen.

Dierenhotel ‘Het pensionnetje’ is aangesloten bij:

dibevo