Hondenpension

Gaat u werken, een dagje of weekendje uit of op vakantie? Uw huisdier wordt bij ons professioneel verzorgd

 

Omdat het onderbrengen van een geliefd huisdier vaak de nodige emoties met zich mee brengt, kunt u even langs komen en zien waar uw huisdier verblijft. U kunt hiervoor bellen en een afspraak maken. Mocht u zich zorgen maken over uw huisdier tijdens zijn verblijf hier kunt u altijd even bellen. Wij zullen dan ook volstrekt eerlijk vertellen hoe het gaat, dus ook minder prettige berichten houden wij niet achter. Wij gaan er vanuit dat u belt om te weten hoe het gaat en niet alleen maar om te worden gerustgesteld. Wij kunnen u echter verzekeren dat wij maar zelden problemen te melden hebben. Vrijwel zonder uitzonderingen passen de huisdieren zich snel aan en laten zich hun maaltijden goed smaken. De hond of kat moet het uiteraard wel ‘goed’ blijven doen anders zullen wij adviseren de volgende keer een andere oplossing te zoeken voor uw huisdier. Als een hond of kat het absoluut niet naar zijn zin heeft bij ons dan zullen wij dat u ook eerlijk vertellen, het is voor ons erg belangrijk dat een hond of kat zich goed aanpast aan zijn tijdelijke ‘thuis’. Goed eten en zich relaxed gedragen zijn duidelijke kenmerken voor ons om te zien dat een logé zich lekker voelt.

 

Dagopvang

 

De dagopvang is gerealiseerd voor diegene die een dagje uit wil of met het werk niet goed uitkomt. U kunt uw hond vanaf ’s morgens 7:00 brengen en tot ’s avonds 19:00 weer ophalen. U krijgt een code mee waarmee u toegang krijgt tot het dagpension, zodat u zelf uw hond ’s ochtends in de kennel kan brengen en ’s avonds weer kan ophalen. Gedurende de hele dag doet de hond aan het zelfde programma als het gehele pension mee, eten doet de hond met een dagopvang doorgaans thuis. In de zomervakantie is dagopvang niet mogelijk in andere vakantie’s is de dagopvang in overleg, wanneer u geïnteresseerd ben graag even naar de regeling voor de vakantie’s vragen.

 

Huisvesting van de hond

 

De honden krijgen allemaal een verwarmde of gekoelde kennel met een mand en/of deken. Bij het brengen van de hond mag u zelf mee om uw hond in zijn verblijf te plaatsen. Als u een eigen mand wilt meegeven is dat geen bezwaar maar het moet wel van kunststof zijn. Voor een eigen vertrouwd luchtje van thuis kunt u gerust een deken, kleed of handdoek meegeven. Als u beslist iets wilt meegeven van speelgoed, kauwbotten of dekens kunnen wij er niet voor instaan dat hetgeen ook heel mee terug komt.

Meerdere honden van één eigenaar kunnen samen gehuisvest worden. Hiervoor beschikken wij over grotere kennels.

Driemaal per dag gaan de honden op een speelplaats naar buiten. Daar kunnen ze lekker spelen en zich uitleven met de andere honden. Wij houden rekening met karakter, leeftijd, grootte etc van de hond.