Hondenpension

Beste klant,

Bij deze moet ik u helaas mededelen dat ik door de aanhoudende coronacrisis en door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt ben om dierenhotel ‘het Pensionnetje’ per 01 November 2020 te sluiten tot nader inzien.

Als u een reservering heeft gemaakt voor uw dier na 31 oktober 2020 moet ik u helaas teleurstellen dat deze reservering komt te vervallen.

Voor een trimbehandeling van uw hond of kat kunt u wel nog terecht bij trimsalon ‘het Salonnetje’.

Voor het maken van een trimafspraak kunt u contact op nemen met Silvia van den Bulk (gediplomeerd hondentrimster) op het telefoonnummer: 06-21434920.

Als u nog vragen heeft omtrent de sluiting gelieve te mailen naar info@hetpensionnetje.nl.

Met vriendelijke groet,

Jannet Markus

Gaat u werken, een dagje of weekendje uit of op vakantie? Uw huisdier wordt bij ons professioneel verzorgd

Omdat het onderbrengen van een geliefd huisdier vaak de nodige emoties met zich mee brengt, kunt u even langs komen en zien waar uw huisdier verblijft. U kunt hiervoor bellen en een afspraak maken. Mocht u zich zorgen maken over uw huisdier tijdens zijn verblijf hier kunt u altijd even bellen. Wij zullen dan ook volstrekt eerlijk vertellen hoe het gaat, dus ook minder prettige berichten houden wij niet achter. Wij gaan er vanuit dat u belt om te weten hoe het gaat en niet alleen maar om te worden gerustgesteld. Wij kunnen u echter verzekeren dat wij maar zelden problemen te melden hebben. Vrijwel zonder uitzonderingen passen de huisdieren zich snel aan en laten zich hun maaltijden goed smaken. De hond of kat moet het uiteraard wel ‘goed’ blijven doen anders zullen wij adviseren de volgende keer een andere oplossing te zoeken voor uw huisdier. Als een hond of kat het absoluut niet naar zijn zin heeft bij ons dan zullen wij dat u ook eerlijk vertellen, het is voor ons erg belangrijk dat een hond of kat zich goed aanpast aan zijn tijdelijke ‘thuis’. Goed eten en zich relaxed gedragen zijn duidelijke kenmerken voor ons om te zien dat een logé zich lekker voelt.

 

Huisvesting van de hond

 

De honden krijgen allemaal een verwarmde of gekoelde kennel met een mand en/of deken. Bij het brengen van de hond mag u zelf mee om uw hond in zijn verblijf te plaatsen. Als u een eigen mand wilt meegeven is dat geen bezwaar maar het moet wel van kunststof zijn. Voor een eigen vertrouwd luchtje van thuis kunt u gerust een deken, kleed of handdoek meegeven. Als u beslist iets wilt meegeven van speelgoed, kauwbotten of dekens kunnen wij er niet voor instaan dat hetgeen ook heel mee terug komt.

Meerdere honden van één eigenaar kunnen samen gehuisvest worden. Hiervoor beschikken wij over grotere kennels.

Driemaal per dag gaan de honden op een speelplaats naar buiten. Daar kunnen ze lekker spelen en zich uitleven met de andere honden. Wij houden rekening met karakter, leeftijd, grootte etc van de hond.

Dagopvang

De dagopvang is er voor diegene die werkt of een dagje weg wilt. Uw hond is bij ons welkom vanaf 7:00 uur om lekker op de speelplaats te spelen met andere honden en daarna weer in een eigen kennel te relaxen. U kunt uw hond diezelfde dag tot 19:00 uur weer ophalen.

Wilt u meer informatie over de dagopvang, neem dan gerust contact met ons op.